Звіт про роботу  шкільних гуртків  у 2015-2016  н.р.

 

 

№\п Назва гуртка, секції Керівник Кількість вихованців Результативність
1 «Плеяди»,

юні журналісти

Підопригора  Р.А., вчитель рос. мови 15 Керівник гуртка  розробила методичний  посібник  для  роботи  з журналістами-початківцями, ділилась досвідом роботи з вчителями російської мови на обласному семінарі. Студія тісно співпрацювала з редакцією міської газети «Восточний проект»;  юнкори прийняли активну участь в міському конкурсі  «Створи шедевр» та посіли призові І та ІІІ місця; активна участь І Регіональному літворкшопі та у зустрічах з сучасними українськими письменниками та поетами, культурологами. Призери турніру «Юних журналістів-2015», VІІІ обласного фестивалю-конкурсу шкільних газет «Юнкорівська Майовка».
2 Хореографічний гурток «Веселка» Стефківська Н.В., хореограф школи 35 Протягом навчального року діти приймали участь практично в усіх шкільних заходах та святах, що надавало їм радість, піднімало настрій, підвищувало життєвий тонус; стали призерами ІІ ступеню у міському конкурсі хореографічних колективів на базі ЦПР.
3 Шанувальники української літератури

«Літературна вітальня»

Ягодкіна Н.Л.

вчитель укр. мови та літератури

15 Керівник гуртка посіла І місце в обласному етапі конкурсу літературно-мистецької та медіатворчості «Створи шедевр», у номінації «Методичні новації». Вихованці гуртка  брали участь у тижні писемності й мови, у святі «Відкрий, о рідна моя мово, свої скарбниці золоті», у конкурсі знавців української мови імені П.Яцика (шкільний і міський тури), у зустрічах з сучасними українськими письменниками та поетами, готуються до конкурсу «Літні читання-2016». На підсумковому етапі І міського конкурсу «Зимові читання-2015» отримали дипломи регіонального рівня. Гавриленко В. взяв участь у XV Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об»єднаймося ж, брати мої» у номінації «Література». ІІ місце у міському конкурсі читців Шевченківської поезії «Живи, Кобзарю, в пам»яті людській» у номінації «Літературна композиція». Участь у І Регіональному літворкшопі. Участь у конкурсі на найкращий твір за темою «Шляхом милосердя разом з Червоним Хрестом». Участь у ІІІ Всеукраїнській акції дитячого мистецтва «Мій Шевченко». Співпраця з міськими бібліотекою та музеєм.
4 «Сходинки до інформатики» Токар Ю.В., учитель інформатики 15 Метою роботи гуртка було формування важливої складової інформаційної культури учнів – знань та вмінь, необхідних для повноцінного та ефективного використання світового інформаційного простору. Завданнями гуртка є розвинення в учнів уміння знаходити й систематизувати необхідну інформацію, спілкуватися за допомогою електронних засобів обміну інформацією, використовувати й самостійно освоювати сучасні програмні засоби, формування в учнів теоретичної бази, необхідної для подальшого самостійного освоєння Інтернет-простору, та, зрештою, розширення світогляду учнів.
5 «Майбутній  воїн» Єрмоленко  С.О.,

вчитель фізичного виховання та предмету

«ЗВ»

20 Основні напрямки діяльності гуртка: патріотичний, фізичний та духовний розвиток особистості. Вихованців вчать бережному ставленню до героїчного минулого свого народу, готують юнаків до військової служби.

Силу духа загортовують у змаганнях «Майбутній воїн», «Нащадки козацької слави», «Сокіл Джура», у спартакіаді допризивної молоді та у спортивних змаганнях різновікових категорій.

6 Вокально-хоровий гурток «Магія єднання» Сірокурова Ю.А., вчитель музичного мистецтва 20 Модель роботи гуртка «Магія єднання» – концертно-показова. Пісенна творчість дітей сприяє розвитку музичних здібностей учнів, естетичного смаку, впливає на них всебічно і гармонійно. Результати:

–          Дипломанти міського фестивалю української пісні «Хай українська пісня лунає»;

–          ІІІ місце у середній групі міського фестивалю-огляду колективів і вокальних ансамблів ЗНЗ «Оспівуємо піснею життя»;

–          Участь у мітингу, присвяченому Дню пам»яті та примирення.

 

Директор школи                                                                        М.І. Рідош

Заст. директора з НВР                                                              Т.О. Куликова




Be the first to comment

Leave a Reply