Олімпійський тиждень в нашій 35-й!

 

 

З метою пропаганди здорового способу життя, відповідно до плану роботи школи і міського УО з фізкультурно-масової роботи з 05.09.2016 по 10.09.2016 в школі пройшов Олімпійський тиждень. Робота адміністрації школи, вчителів фізичної культури, педагога-організатора, а також класних керівників була спрямована:

– на зміцнення здоров’я;

– виявлення найсильніших спортсменів;

– залучення підлітків до систематичних занять фізичною культурою і спорту.

Протягом цього тижня учні провели уроки здоров’я: «Здоровим бути модно!», мали можливість:

  • познайомитися з періодичними виданнями в шкільній бібліотеці: «Ми – за здоровий спосіб життя!»,
  • провести конкурс малюнків та плакатів.

П’ятниця, 9 вересня, особливо запам’яталася для всіх учнів школи. У цей день проводились Малі Олімпійські ігри. Урочисте відкриття ігор пройшло на спортивному майданчику школи. Вшановували учнів, які захищають честь школи і міста в різних видах спорту.

Діти-першокласники вперше стали учасниками загальношкільного заходу, з інтересом і азартом брали участь у веселих стартах разом з учнями з 2-4-х класів. Для учнів середньої і старшої ланки відбулись змагання: естафета, човниковий біг, волейбол, хокей на траві, стітбол, стрибки на скакалці, стрибки слід у слід, нетрадиційний волейбол. Яскравим був фестиваль спортивного танцю.

Діти з великим інтересом брали участь у всіх спортивних заходах, в яких панував здоровий дух суперництва, змагальності та здорового способу життя. Кожному була дана можливість показати свої фізичні якості: швидкість, спритність, влучність, вправність і кмітливість.

Робота щодо вирішення поставлених завдань активно проводилася усіма вчителями протягом предметного тижня. Олімпійський тиждень вийшов дуже насиченим, цікавим і рухомим. А найголовніше, все отримали величезний заряд позитивних емоцій.

 

Be the first to comment

Leave a Reply