«Ярмарок професій»

«Ярмарок професій»

Одним із найважливіших кроків у житті кожної людини є вибір професії. Від того, яким буде ваш  вибір , залежить, як складеться подальше життя та як ви в ньому будете себе почувати.

10 листопада 2016 року в ПК і Т ПАО «НКМЗ» у м.Краматорську для сприяння правильного вибору  професії  був проведений «Ярмарок професій».  У цьому заході взяли участь 17 навчальних закладів різних рівнів акредитації. Наша Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 також взяла участь у «Ярмарку професій».

Учні 9-11 класів мали змогу отримати інформацію про учбові заклади, ознайомитися із різними професіями, вимогами та правилами вступу до навчальних закладів, поспілкуватися з педагогами і задати їм питання стосовно навчання, організації  учбового процесу в різних закладах.

 

Цікаво було взяти участь або просто спостерігати  за майстер-класами манікюру, дизайну, створенням автопортретів, зачісок для дівчат. Дивовижні були виставки творчих робіт  студентів різних закладів.

Після огляду презентацій та експозицій навчальних закладів усі були запрошені до залу ПК і Т НКМЗ, де спочатку виступили організатори цього свята : І.С. Стокоз, В.М. Рибалко, Н.В.Чукова, М.В.Мозольова.

Директор Краматорського міського  центру зайнятості Володимир  Євгенович Рєпін нагородив дипломами  переможців обласного конкурсу малюнків  «Моя майбутня професія».

Нам дуже сподобалося на цьому святі, приємно було спілкуватися з людьми різних професій і визначатися у виборі своєї спеціальності.

Автор статті учитель української мови та літератури Ягодкіна Н.Л.

Be the first to comment

Leave a Reply