День знань в ЗОШ35 Краматорська

1-е вересня незвичайний день в календарі. Він не завжди вихідний, але обов’язково святковий. А в цьому році для педагогічного колективу, учнів і батьків загальноосвітньої школи №35 ім.В.Шеймана – особливий.
Багато шкільних ініціатив знайшли підтримку в держструктурах, міській раді, і у підприємств-спонсорів. У 2017 році за рахунок коштів Фонду відновлення Донбасу і місцевого бюджету здано в експлуатацію футбольне поле зі штучним покриттям. Це довгоочікуваний подарунок. Ремонт актової зали і допоміжних приміщень було виконано в рамках соціальної ініціативи «НКМЗ для Краматорська» та соціального контракту депутата групи «Об’єднаний Краматорськ» міської ради Левченко С.А за рахунок коштів приватного акціонерного товариства «Новокраматорський машинобудівний завод».
Не залишився осторонь і міська рада. За рахунок коштів місцевого бюджету та Управління освіти був виконаний ремонт даху і придбані в відремонтований актовий зал зручні і сучасні крісла. Крім того, в цьому році виділено і проведено тендерні процедури на 670,0 тис грн для відновлення асфальтового покриття шкільного двору.
Зусиллями педагогів школи, директора школи Михайла Рідоша, батьків, класи й школа в цілому повністю готова до початку занять.
Не залишаться без уваги школярі і поза школою. Поруч незабаром буде введено в дію спортивно оздоровчий комплекс, при фінансуванні ПрАТ Новокраматорський машинобудівний завод, рівного якому в місті не було.
Шкільна лінійка на честь Дня знань пройшла, як завжди, яскраво і барвисто, з побажаннями директора школи і гостей, відкриттям нових об’єктів і навіть невеликим концертом.
Ми бажаємо колективу педагогів школи ширше використовувати багатющу базу школи, учням розвивати свої таланти, просуватися до вершин знань, щоб Загальноосвітня школа 35 Краматорська зайняла гідне місце в рейтингу і міста, і області, і України!

Джерело – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=478308635871538&id=100010772167934&pnref=story