Свято Першого дзвоника

За більш ніж сорокарічну історію стіни краматорської загальноосвітньої школи №35 покинули більше 4 000 випускників. А сьогодні «в країну знань» подорожують майже дев’ять сотень хлопчиків і дівчаток. Учні не раз перемагали на обласних та всеукраїнських олімпіадах з різних предметів. На передових позиціях в місті знаходяться і спортивні команди. Про це на святі першого дзвоника багато говорили вчителі, батьки та гості. Під час літніх канікул будівлю школи модернізували і утеплили, провели ремонт актової і спортивного залів. Але як підкреслив директор навчального закладу Михайло Рідош, головний сюрприз, який чекав учнів – відкриття футбольного поля з синтетичним покриттям.
Звертаючись до учнів і гостей свята, віце-президент федерації футболу Донецької області Олег Зубарєв, підкреслив, що шкільний майданчик це 14 за рахунком об’єкт, побудований в рамках «Програми розвитку масового футболу в Донецькій області». Така масштабна програма розвитку футбольної інфраструктури, стала можливою завдяки ініціативі народного депутата України Максима Єфімова, а також всебічній підтримці голови Донецької обласної адміністрації Павла Жебрівського і міського голови Краматорська Андрія Панкова.
Віце-президент ФФДО Олег Зубарєв також привітав усіх учнів школи з початком нового навчального року і Днем знань, і висловив упевненість, що при системному підході до організації тренувань, дисципліни і кропіткій роботі над собою, на шкільному міні-стадіоні виростуть нові зірочки краматорського «Авангарду »і Національної збірної України.

Джерело статті https://www.facebook.com/groups/1731789707080073/permalink/1922816771310698/?pnref=story