Радіоефір від 14.02.18

Ефір 14.02.18
Ведучий: вас вітає шкільне радіо «Новий день». Місяць - лютий. Але ми поговоримо не про холодні зимові дні, а про день, коли на обличчі з’являється усміх, бо в поштовій скриньці - довгоочікуване зізнання в коханні. Тож сьогодні ми з вами зустрілися не просто так, а з нагоди Дня святого Валентина. Саме 14 лютого визнане Днем усіх закоханих, тому що за повір’ям, у ніч з 13 на 14 лютого Святий Валентин сходить на землю і дослухається до розбитих сердець, допомагає закоханим освідчитись у своїх почуттях. 

Під час ефіру було проведено невелике експрес-опитування серед присутніх школярів «Відкритий мікрофон».  

Перше питання: це свято несе в собі якусь користь? Більшість присутніх визнали День Валентина корисним святом для всіх.

Друге питання: скільки валентинок за цей день ви подарували? Рекордсменом визнали ученицю паралелі 7-х класів – 16 валентинок!

Третє питання: що ще можна подарувати від усього серця на День св. Валентина? Більшість учнів запропонували в якості подарунка солодощі і м’які іграшки.

У ЗОШ №35 традиційно в цей день працює поштова скринька Святого Валентина. Усі бажаючі мали можливість скористатися нею, привітати з цим святом своїх друзів, коханих і просто знайомих, побажати їм взаємного та щасливого кохання. Найбільше «валентинок» отримали учні 5-В класу.

Ми також приєднуємося до привітань. І хочемо нагадати, що найважливіше у цей день – щирість почуттів, увага і теплі слова, а розмір подарунка та його ціна не мають значення. Вітаємо з Днем закоханих!
Педагог-організатор Ковальова І.О.