28 червня – День Конституції України.

Правові підстави: стаття 161 Конституції України.

Доводимо до відома, що на виконання листа першого заступника голови Донецької обласної державної адміністрації І. В. Мороза від 03 червня 2020 року № 0.2/17/969/0/2-20, з метою гідного відзначення у 2020 році Дня Конституції України було запропоновано включити  до регіонального плану заходів з відзначення Дня Конституції України в Донецькій області такі заходи:

  1.  Вивішування Державного Прапора України на будівлях закладів освіти області.
  2. 2. Залучення педагогічних працівників закладів освіти (на добровільній основі) доцеремоній покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним діячамукраїнського державотворення в населених пунктах області.
  3. Розміщення на офіційних сайтах, блогах. ФБ-сторінках закладів освіти інформаційних матеріалів до Дня Конституції України.

На допомогу організаторам національно-патріотичного виховання працівниками відділу національного виховання ОБЛІППО створено Google Сайт «28 червня – День Конституції України» (https://sites.google.com/view/vnv280620) та онлайн гра «Хто хоче стати мільйонером?» за матеріалами сайту (https://learningapps.org/watch?v=pmzmwkugk20).