Для вступників з ТОТ та прифронтових територій

Перелік нових інформаційних продуктів Фонду_21.05.2021
 
Відеоролик. Світлана Кретович – про вступ до українських вишів через Освітні Центри «Донбас/Крим-Україна» https://www.youtube.com/watch?v=MF47jGx1rOs&t=6s
Начальник головного управління вищої освіти і освіти дорослих директорату фахової передвищої і вищої освіти Міністерства освіти та науки України Світлана Кретович презентує дорожню карту для мешканців тимчасово окупованих територій (ТОТ) України та прифронтових районів, які бажають вступити до українських закладів вищої освіти.
У покроковій інструкції докладно описано механізм спрощеної процедури вступу через Освітні Центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна»: що, як і коли потрібно зробити абітурієнту, щоб здійснити свою мрію та отримати диплом, визнаний у всьому світі.
Більше інформації – на Telegram-каналі: https://t.me/dostupnaosvita
 
Відеоролик. «Успішна історія студента Херсонської державної морської академії»
 
Хлопець народився і виріс на тимчасово окупованій території, у місті Севастополь, у 2018 році закінчив школу. Роздумів, куди вступати, навіть не було – він мріяв стати моряком, як батько, тож своєю almamater він обрав Херсонську державну морську академію. Вступив на бюджет за спрощеною процедурою через Освітній Центр «Крим-Україна», успішно склавши два іспити ДПА (українську мову та літературу й історію України) і профільний іспит вишу.
Більше інформації – на Telegram-каналі: https://t.me/dostupnaosvita
 
Інфографіка. Спрощена процедура вступу-2021 через Освітні Центри «Донбас/Крим-Україна» до українських вишів для мешканців тимчасово окупованих територій (ТОТ) та прифронтових районів.
Докладна дорожня карта для вступників з ТОТ та прифронтових районів: хто і як може скористатися державною програмою, яка передбачає вступ до вишів без паспорта, сертифіката ЗНО, атестата про середню освіту, як звернутися до Освітніх Центрів, які складати іспити тощо.
Більше інформації – на Telegram-каналі: https://t.me/dostupnaosvita
 
Інфографіка. Спрощена процедура вступу-2021 через Освітні Центри «Донбас/Крим-Україна» до українських ПТНЗ для мешканців тимчасово окупованих територій та прифронтових районів.
Покрокова інструкція для випускників 9-х та 11-х класів, які бажають вступити до українських професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ) за спрощеною процедурою через Освітні Центри: умови, правила, особливості вступу, програма державного забезпечення.
Більше інформації – на Telegram-каналі: https://t.me/dostupnaosvita
 
Інфографіка. Інформація щодо звичайної процедури вступу-2021/ЗНО.
Найважливіші дати основної та додаткової сесій ЗНО, графік проведення тестувань з навчальних предметів, роз’яснення щодо додаткової траєкторії вступу для абітурієнтів з ТОТ (через Освітні Центри «Донбас/Крим-Україна» у випадку, якщо бали ЗНО виявилися недостатньо високими).
Більше інформації – на Telegram-каналі: https://t.me/dostupnaosvita