Вітаємо з перемогою в конкурсі!

24 грудня 2021 року відбувся ІІІ етап обласного конкурсу «Найкращі практики розробки цифрового освітнього контенту». Конкурс було проведено за ініціативи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з ГО «Центр розвитку майбутнього» та ТОВ «ЮнитЛаб» у межах реалізації проєкту «Лабораторія універсальної освіти» та на виконання плану реалізації концепції «Регіональний розвиток цифрової освіти на 2021‒2027 роки».

af7q9kKl

На участь у конкурсі було подано 72 заявки, а до очного туру запрошено 20 педагогів Донеччини. Участь у конкурсі взяла учитель фізики вищої категорії, учитель-методист КРАВЧЕНКО Лілія Вікторівна. Протягом листопада-грудня Лілія Вікторівна продемонструвала навички педагогічної майстерності та інноваційні підходи до підготовки дистанційного контенту для вивчення фізики, зокрема: блог учителя на платформі Blogger, YouTube-канал, тематичні розробки у Classtime та LearningApps у аспекті реалізації концептуальних засад Нової української школи.

Лілія Вікторівна здобула звання Лауреата обласного конкурсу «Найкращі практики розробки цифрового освітнього контенту», а її проєктна робота була відмічена організаторами конкурсу як найбільш практична, дієва та доступна як для учнів, так і для батьків.

Вітаємо Лілію Вікторівну та бажаємо їй натхнення, нових перемог та звершень!