Вчителі 1-х класів Ліцею №35 ім. В.Шеймана Анна Резнік та Ольга Кисіль запрошують майбутніх першокласників!

Читати далі

Джерело: https://vp.donetsk.ua/gorod-region/gorod/112759-vchiteli-1-kh-klasiv-litseyu-35-im-v-shejmana-anna-reznik-ta-olga-kisil-zaproshuyut-majbutnikh-pershoklasnikiv

Педагоги Ліцею №35 ім. В. Шеймана Резнік Анна Анатоліївна та Кисіль Ольга Вікторівна раді вітати майбутніх першачків!

Промайнуть весна й літо, і перший осінній дзвоник покличе учнів до навчання. Перед батьками постає питання: який освітній заклад обрати для своєї дитини? Педагогічний колектив Ліцею № 35 імені Валентина Шеймана та вчителі 1-х класів запрошують майбутніх першокласників!
Нашому освітянському закладу 52 роки. Він має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи у майбутньому – досягнення сьогоднішніх учнів та першокласників, які у вересні 2023 року теж стануть ліцеїстами.

Упевненість у завтрашньому дні ґрунтується на поєднанні високого професіоналізму педагогів, багаторічних традицій закладу освіти та сучасних технологій. Але, у першу чергу, Ліцей №35 – це великий і затишний дім, колектив-шукач, який прагне до нових досягнень, уроки та свята, олімпіади та конкурси, музичні вечори та екскурсії, мандрівки та цікаві зустрічі! Наш колектив живе, працює і творить.

Знайомтесь із учителями 1-х класів.

Резнік Анна Анатоліївна (учитель вищої категорії):

– досвідчений та доброзичливий педагог, забезпечить індивідуальний підхід до своїх учнів, зацікавить різноманітними формами занять, розкриє творчий потенціал кожної дитини. Навчає за загальноосвітньою програмою НУШ.
Кисіль Ольга Вікторівна (учитель першої категорії):

– професіонал своєї справи, володіє сучасними інноваційними освітніми методиками і технологіями, надає перевагу інтерактивним урокам, уміло співпрацює з учнями та батьками. Навчає за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».
У Ліцеї №35 ім. В. Шеймана створені сприятливі умови для навчання та фізичного розвитку учнів. Це підтверджують перемоги ліцеїстів як на міському рівні, так і на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях. Наш заклад пишається всіма своїми випускниками, серед яких науковці з всесвітнім визнанням.

Ми запрошуємо тебе, маленький українцю, і тебе, маленька україночка, приєднатися до нашої ліцейної родини! Перед вами відчиняться двері у новий і цікавий світ, доброзичливий і корисний. Поряд із тобою, навчатимуться хлопчики й дівчатка, серед яких ти зустрінеш багато вірних друзів. Розкриємо таємницю цікавих уроків у нашому Ліцеї: різноманітні ігри, експерименти, дослідження, творчі роботи, веселі руханки – все це вже чекає на вас, наші майбутні ліцеїсти! Досвідчені вчителі готові вести вас дорогами Країни Знань!

Шановні батьки! Турбуєтесь про найкращі умови для навчання та розвитку дитини? Долучайтеся до родини Ліцею №35 ім. В. Шеймана!

Подати заяву на вступ до 1 класу можна дистанційно.
Для цього потрібно зробити наступні кроки:
⦁ Заповнити форму попереднього запису до 1-го класу  https://forms.gle/soUrrRdc1dtqzPV87
⦁ Надіслати листа на електронну пошту – lyceum35@ukr.net
⦁ Додати до листа:
– заяву на ім’я директора ліцею (зразок на сайті http://kram-school35.pp.ua/ )
– сканкопії свідоцтва про народження дитини + код ІПН
У Ліцеї № 35 ім. В.Шеймана кожна дитина знайде свій шлях до успіху та здійснення своїх мрій!
З усіх питань звертайтеся до адміністрації ліцею lyceum@ukr.net.Джерело: https://vp.donetsk.ua/gorod-region/gorod/112759-vchiteli-1-kh-klasiv-litseyu-35-im-v-shejmana-anna-reznik-ta-olga-kisil-zaproshuyut-majbutnikh-pershoklasnikiv