2017-2018

День Соборності – 2018 у ЗОШ № 35

20180122_122802[1]

22 січня 2018 року в ЗОШ №35 відбулося урочисте святкування Дня Соборності
України.
Учителі історії провели уроки патріотичного виховання «Історичне значення Акту
Злуки українських земель», а класні керівники виховні години та уроки-спілкування: у 1-4
класах «З Україною в серці», у 5-11 класах – «Україна – минуле, сучасне, майбутнє».
Учні школи мали можливість взяти участь у шкільній виставці дитячих малюнків «Моя
Україна – єдина і неподільна».
Цього дня о 12 годині усі школярі 6-8 класів приєдналися до участі у флешмобі
шкіл І освітнього округу «Живий ланцюг єдності».
Для учнів 7-х класів до Дня Соборності України в актовій залі ЗОШ №35 була
проведена інтелектуальна гра «Я люблю Україну». Вона складалася з 5 конкурсів:
«Історичний»: 7 –А – 10 балів, 7-Б – 1 б., 7-В – 1 б.;
«Географічний»: 7-А – 20 б., 7-Б – 15 б., 7-В – 14 б.;
«Народознавчий»: 7-А – 6 б., 7-Б – 4 б., 7-В – 4 б.;
«Літературний»: 7-А – 2 б., 7-Б – 1 б., 7-В – 1 б.;
«Асоціації»: 7-А – 18 б., 7-Б – 8 б., 7-В – 14 б.
Остаточні результати гри:
І місце зайняла команда учнів 7-А класу, ІІ місце – 7-В, ІІІ місце – 7-Б.
Вітаємо переможців!

Педагог-організатор Ковальова І.О.

День ЗСУ в ЗОШ №35.

05.12.2017р. учні ЗОШ №35 вітали військовослужбовців з Днем ЗСУ. Під керівництвом учителя початкових класів Кисіль О.В. учні 2-г, 11-б, 7-8-х класів підготували концертну програму “Ми – майбутні герої нашої України”. Виступи дітей були яскраві, хвилюючі та зворушливі.
06.12.2017 року учні школи отримали подарунок від військовослужбовців – прапор України з підписами військовослужбовців-киборгів.

06.12.17

Матеріали надані заступником директора з НВР Куликовою Т.О.

Козацькі розваги

13 жовтня 2017 року вчителями початкової школи було проведено:

  • Козацькі розваги
  • Виховні години «Козацькому роду нема переводу»

“Осіння мелодія” – святковий концерт до Дня працівника освіти

29.09.2017 р. представники учнівського самоврядування (під керівництвом педагогів-організаторів Захарцової О.Є. та Ковальової І.О.) заприосили всіх учителів та працівників школи на концерт, присвячений святкуванню Дня працівника освіти. Директор школи Рідош М.І. привітав всіх колег з наступаючим святом та вручив подяки учителям та техпрацівникам школи. Учні-старшокласники представили, якими вчителі були маленькими, які мрії були у них в дитинстві. Вони подякували вчителям за натхненну працю, вміння долати життєві труднощі, за не вичерпне терпіння у спілкуванні зі своїми учнями. Діти середньої та старшої ланок вітали всіх присутніх танцювальними номерами, в тому числі і колектив естрадного танцю “Апельсин”. Неочікуване та зворушливе було привітання зі святом від секретаря школи Федотової Л.М., яка працює в школі понад 30 років. Зі своїми привітаннями виступили співочі красуні школи Вінова М.Г., Сірокурова Ю.А. та Ногорська В.М.
Святковий концерт пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері.

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку

gDda4Dk

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку у ЗОШ №35 було проведено ряд урочистих заходів. В актовій залі школи тематичний урочистий концерт “Ми з вдячністю звертаємось до Вас!”, в якому взяли участь творчі колективи школи, що привітали ветеранів з їхнім святом. Школярі 5-6 класів разом із педагогами з радістю відвідали шкільних ветеранів і побажали їм здоров’я, щастя та довголіття. Для учнів 1-8 класів було проведено бесіди за темою «“Добром зігріте серце”, а учні 9-11 класів прослухали лекції «Душі людської доброта».

Посвящение состоялось

Традиция не нарушена. Вот уже 34-й год во второе воскресенье сентября физматы ОШ№35 выезжают в лес на торжественное посвящение молодых бойцов в ряды физматовцев.

Каждый класс подготовил интересную программу, которая стала полноценным шоу. Девятиклассники спели песню о тяжелых буднях учеников физико-математических классов. А в конце песни они разорвали цепи, что символизировало свободу от знаний и учёбы. Самым ярким моментом было появление Нептуна, который неожиданно выплыл из реки и устроил экзамен на знание математики. Одиннадцатиклассникам выпала честь посвящать новобранцев. Их номер сопровождался песнями и миниатюрами из жизни физмата. Финалом всего представления стала торжественная клятва восьмиклассников. Юные физматовцы торжественно обещали постичь все науки, достичь вершин познания, беречь космическую красоту физики и ценность математики.

Для восстановления сил после ярких выступлений Заслуженный учитель Украины Александра Зиновьевна Рябуха накормила традиционным кулешом, который пришелся по вкусу всем ребятам.

«Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались!», – словами из песни завершил праздник директор школы Михаил Иванович Ридош.

Матеріали надані учителем російської мови та літератури Підопригорою Р.А.