2018-2019

“Ярмарок професій-2018”

Міській захід в Авангард Холі – відвідали учні 9-В класу разом із класним керівником Журавльовою С.В.

Заступник директора з НВР Куликова Т.О.

19.10.2018 р.

Перемога юних футболістів ЗОШ-35

17 жовтня до юних футболістів ЗОШ-35 завітали однолітки школи № 8. В рамках Ліги шкільного футболу було проведено товариську зустріч. Хлопчиків розділили на три команди по 6 гравців. Це були перші змагання хл. 1-2 класів. Результат ігор – 2-0. 3-1. 0-0. Перемога юних футболістів ЗОШ-35. Молодці!

Учитель фізкультури Шевченко Олександр Миколайович

18.10.2018

Екскурсія до Харкова

15.10.2018 учні 5а і 5б класів разом з класними керівниками та батьками з’їздили до Харкова. Вранці діти побували на екскурсії на шоколадній фабриці, де, в процесі майстер-класу, хлопці дізналися деякі секрети виготовлення шоколадних виробів; здійснили оглядову екскурсію по Харкову, познайомилися з історією міста; у другій половині дня діти і дорослі відвідали екопарк Фельдмана, насолодилися чудовою красою осені. Маленька подорож пройшло в теплій дружній атмосфері. Дякую батькам учнів за організацію поїздки.

16.10.18

Заступник директора з НВР

День Захисника України

Привітання військовослужбовців ЗСУ з Днем захисника України стало доброю традицією в ЗОШ 35. Учні 3-Г класу під керівництвом Кисіль Ольги Вікторівни підготували святкову програму. Дякуємо дітям, їхнім батькам, учителю за зворушливі виступи та теплі слова!

Учитель початкових класів Кисіль О.В.

17.10.2018

 

16.10.2018 року в Краматорській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №35 був проведений Єдиний урок французької мови (в рамках Року французької мови в Україні).
Загальна тема Єдиного уроку ‒ «Подорожуємо Францією». Урок був проведений у 5-х та 8-х класах, де вивчається французька мова як друга іноземна. На уроці були використані різні форми роботи: віртуальна подорож, гра, вікторина.
В інших класах школи, де французька мова не вивчається, класні керівники провели виховну годину на запропоновану тему, діти початкової школи дивилися французькі мультфільми та малювали головних анімаційних героїв. Учням середньої та старшої ланок школи продемонстрували відеоролики про цікаві факти з історії Франції, провели вікторину «Що ми знаємо о Франції?».
Дякую всім за співпрацю!

Заступник директора з НВР, учитель французької мови Куликова Т.О.

17.10.2018

Екскурсія на керамічне виробництво “Кам’яна квітка” в м. Слов’янськ

Сьогодні, 10.10, учні 6-х класів побували на керамічному виробництві “Кам’яна квітка” в м.Слов’янськ.
Не тільки подивилися, а й самі виготовили поддончікі під квіткові горщики. З глини ліпили собі сувенір. Послухали гру на єдиному в світі керамофоне, навіть пограли в оркестрі.

Класний керівник 6-А класу Джулік М.А.

11.10.18

Про нас пишуть у ЗМІ: В гості до рятувальників Краматорська завітали школярі

Робота з дітьми різних вікових груп – один з пріоритетних напрямків діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Для того, щоб прищепити дітям культуру безпеки життєдіяльності фахівці ДСНС проводять різноманітні заходи. Однією з форм даної роботи є екскурсії до пожежно-рятувальних частин.

Так, 10 жовтня в гості до рятувальників 12-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління завітали учні загальноосвітньої школи № 35 м. Краматорська.

За традицією, екскурсія розпочалася з приміщення гаража, де дітям розповіли та показали якими бувають пожежні автомобілі та які завдання вони виконують. Вогнеборці продемонстрували учням аварійно-рятувальне обладнання, наводячи приклади з особистого досвіду, розповіли в яких випадках воно застосовується. Рятувальники розповіли, що крім гасіння пожеж вони надають допомогу людям і в інших надзвичайних ситуаціях. Наприклад, для порятунку потерпілих в ДТП у співробітників ДСНС є цілий арсенал рятувального обладнання: гідравлічні ножиці, домкрати тощо.

Під час проведення екскурсії надійшов сигнал тривоги і особовий склад чергового караулу виїхав на виклик. На школярів збір і виїзд рятувальників по тривозі справив сильне враження, адже час на збори вогнеборців за сигналом «Тривога» вимірюється навіть не в хвилинах, а в секундах!

Також дітлахам нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в школі та вдома, номери телефонів екстрених служб і алгоритм дій у випадку загоряння.

Завдяки проведенню подібних заходів, у підростаючого покоління формуються навички безпечної поведінки, і це, в тому числі, знижує ризик виникнення пожеж через дитячі пустощі.

Джерело

11.10.2018

“Знай свої права. Протидія булінгу”

В рамках проведення Тижня правових знань 09.10.2018 року в школі відбулася зустріч з представниками обласного відділу юстиції. Катерина Сергіївна та Тетяна Сергіївна провели з учнями 7-х класів виховну годину “Знай свої права. Протидія булінгу”. Дякуємо їм за співпрацю. Вітаємо всіх юристів із Всесвітнім днем юриста!

Заступник директора з НВР Куликова Т.О.

09.10.18