Відкриття кабінету фізики в ЗОШ №35

03.09.2018 року в нашій школі відбулося урочисте відкриття кабінету фізики з найновітнішим обладнанням. Від імені учнів, їхніх батьків та  вчителів закладу, Краматорської загальної середньої школи I-III ступенів №35 з профільним навчанням ім. В.Шеймана, пролунали слова подяки за можливість вивчати фізику по-сучасному: «Ми щиро вдячні керівництву ПАТ НКМЗ та депутату міської ради Левченку С.А. і його команді за дорогоцінний і своєчасний внесок у матеріальну базу нашої рідної школи. Завдяки Вам наступного навчального року школярі матимуть можливість займатись у фізичному кабінеті, обладнаному за усіма сучасними вимогами.
Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в місті і розуміння непересічної важливості шкільної освіти. Ви покликані творити добро, залишаючи слід та пам’ять на багато років. Дякуємо Вам за те, що проблеми навчання учнів нашої школи не залишилися осторонь та дозволили Вам зробити такий великий добродійний внесок.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди та душевного спокою! Хай Вам сторицею віддячиться за розуміння, підтримку і за частинку душі, подаровану дітям!»