Увага! Канікули!

Відповідно до статті 10 Закону України “Про повну загальну середню освіту”, з метою дотримання структури навчального року та створення комфортних умов навчання і виховання учнів управління освіти Краматорської міської ради рекомендує провести весняні канікули у термін з 24.03.202 по 31.03.20. Розпочати навчальну роботу з 01.04.2020 року з дотриманням режиму дистанційного навчання під час карантину.

Шановні батьки, учні!
З 24.03.2020-31.03.2020 року проводяться весняні канікули в умовах карантину. Звертаємося до Вас із закликом дотримуватися обмежувальних заходів, які зараз діють на території всієї України й нашого міста. З метою збереження життя та здоров’я Ваших дітей, обмежте їх пересування (вільно гратися на дитячих і спортивних майданчиках, перебувати групами на вулицях і скверах, користуватися громадським транспортом).
Карантин, в режимі якого живе нині вся Україна, – це комплекс медико-санітарних і адміністративних обмежувальних заходів, спрямованих на попередження поширення інфекційної хвороби, зокрема вірусу Covid-19.
Обмеження пересування, обмеження комунікацій, обмеження особистих контактів з метою зберегти життя та здоров’я ваших дітей і вас самих!
Загальнонаціональний карантин – це безпрецедентний захід в історії нашої країни.
Ми всі складаємо цей іспит вперше, і наше спільне завдання – мінімізувати загрозу поширення небезпечної інфекції.
Закликаємо кожного усвідомити реальний рівень небезпеки та власної відповідальності в цих надзвичайних умовах.